Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th June 2013, 16:46
ergec ergec is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 2 sites points to same folder

I just installed a fresh server following exact same steps with this link

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

everything went flawless and server works fine.

this is a test server under university so I have two domains to test

primary.uni.edu and secondary.uni.edu

I setup server as primary.uni.edu

by default apache runs under /var/www/html and shows my index file properly

I created a site under ispconfig for primary.uni.edu so primary site now works under /var/www/primary.uni.edu -> /var/www/clients/client2/web3/

I put my index file here and yes new setup works fine too

then I created another site for secondary.uni.edu
folder for this is /var/www/secondary.uni.edu -> /var/www/clients/client3/web4/

Problem starts here, new account secondary.uni.edu shows ispconfig standart files using shell, which supposed to display ispconfig default page in browser

but

instead secondary.uni.edu displays primary.uni.edu index file in browser.

what might be the reason?

I never had any problems or tweaks during installation and configuration.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domain points to nginx root folder instead of /var/www/mydomain/web ijujym Installation/Configuration 2 21st August 2012 16:55
Problem while update MichalCerny Installation/Configuration 11 27th July 2012 12:37
One of the sites not linking to the folder itsimon General 12 5th June 2008 22:45
Default folder for new sites... brent.stephens Feature Requests 2 2nd June 2007 11:19
Multiple Sites to same folder mphayesuk General 1 11th May 2006 11:38


All times are GMT +2. The time now is 09:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.