Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th June 2013, 16:04
carpman carpman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 50
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no email after changed domain to own IP?

Hi, have given 2 domains their own IPs and set dns to reflec new IP address.

The web works fine, but now email is not working when using remote client?

It is working when i use webmail?

accounts on shared IP work fine.

a test via remote telnet confirms this?

Any ideas why?

thanks

Last edited by carpman; 28th June 2013 at 16:09.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix/courier/Centos 6 cant send email to external email servers maxtorzito Installation/Configuration 14 7th October 2011 10:56
Domain not able to receive outside mail jtheed Installation/Configuration 2 23rd October 2010 13:46
email domain aliases Wojtek1 General 2 15th October 2010 20:35
Step by step email setup for domain & clients aurasdoom Installation/Configuration 17 19th January 2010 12:25
Forward all email from a domain to a particular account ignasigarcia General 1 5th May 2009 14:24


All times are GMT +2. The time now is 00:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.