Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th June 2013, 06:59
j007w j007w is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Connection dropped by IMAP server. Query: LOGOUT

Hi everyone,

This past Sunday my host was attacked due to a SolusVM exploit and my VPS was wiped out. After my host reloaded the server and all its VPS containers, including mine, my websites were all up.

However, I just realized that no users of any websites can log onto Squirrel Mail.
Everyone is getting the error:
Code:
Connection dropped by IMAP server.
Query: LOGOUT
I checked the mail error log and found the following:
Code:
Jun 19 00:47:20 mydomain dovecot: imap-login: Aborted login (auth failed, 1 attempts): user=<shirley>, method=PLAIN, rip=::1, lip=::1, secured
Jun 19 00:47:33 mydomain dovecot: auth: Error: BUG: Authentication client sent unknown handshake command: REQUEST?2588540929?24320?1?4aa6b9a34443ab6b49f1eccb0f01d5dc
Jun 19 00:47:33 mydomain dovecot: imap: Error: Authentication server didn't send valid SPID as expected: MECH#011PLAIN#011plaintext
Jun 19 00:47:33 mydomain dovecot: imap: Error: Disconnected from auth server, aborting (client-pid=24320 client-id=1)
Jun 19 00:47:33 mydomain dovecot: imap-login: Internal login failure (pid=24320 id=1) (auth failed, 1 attempts): user=<shirley@mydomain.com>, method=PLAIN, rip=::1, lip=::1, mpid=24321, secured
Can someone please point me at the right direction to fix this?

Thank you very much in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
link my domain to my server, impossible! 007007 Installation/Configuration 7 17th January 2012 13:59
no folders of clients 007007 Installation/Configuration 13 12th July 2010 12:38
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
amavis & ispconfig 3 yalex2000 Installation/Configuration 20 18th February 2010 17:02


All times are GMT +2. The time now is 13:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.