Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th June 2013, 00:31
DannyDinDor DannyDinDor is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Login problem

Suddenly I cannot login to control panel. When I enter my login info, It just reloads the page asking for the login info again, no error or information about a wrong password. When I intentionally enter a wrong password I get an error saying that I entered a wrong password. This happens for all users. I tried restarting the server but still have the same problem. All other logins and services are running normally.

Can somebody help? Thanks

Centos 6.2
ISPConfig 3.0.2
__________________
-Dan Greenavis
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59


All times are GMT +2. The time now is 10:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.