Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th June 2013, 15:41
jvaclavovic jvaclavovic is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Installing And Using OpenVZ On Debian Wheezy (AMD64)

I installed Debian 7 server with RedHat kernel with support for OpenVZ according to this manual. But I have problem with IPv6.

On the host server IPv6 works without problems. I can ping servers on the Internet and all virtual servers. From the internet I can ping host server, but no virtual servers. From The virtual servers I can ping the host server and the other virtuals, but no servers on the Internet.

I set IPv6 forwarding for all interfaces:
net.ipv6.conf.default.forwarding = 1
net.ipv6.conf.all.forwarding = 1
net.ipv6.conf.default.proxy_ndp = 1
net.ipv6.conf.all.proxy_ndp = 1

I try this solution: http://kbeezie.com/ipv6-openvz-venet/ - unfortunately it did not help, although everything seems to be well adjusted (routes, gateways...), from virtual servers IPv6 does not work.

Is there any way to do this? At least through the 6to4 tunnel?

Thanks, Jiri
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
debian, ipv6, openvz

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.