Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd June 2013, 18:31
cyprus cyprus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nginx doesn´t start without any output

I run a LEMP System on a Hetzner Server with Debian Squeeze and after some challenges, it worked without many problems.
But yesterday I ran into a problem.
I ran an upgrade of some progs and after the upgrade the apache and nginx seems to bee off. So I turned Apache off and tried to start nginx.
without any output:
This is my test:
Quote:
root@squeeze:~# fuser -n tcp 80
root@squeeze:~# /etc/init.d/nginx
root@squeeze:~# /etc/init.d/nginx stop
root@squeeze:~# /etc/init.d/nginx start
root@squeeze:~# ps auxw | grep nginx
root 23148 0.0 0.0 7548 860 pts/0 S+ 17:34 0:00 grep nginx
root@squeeze:~# killall nginx
nginx: no process found
root@squeeze:~# killall -9 nginx
nginx: no process found
I checked the log files but couldn´t find any significant.
Tried this:
Quote:
root@squeeze:~# sh -x /etc/init.d/nginx start
+ PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
+ DAEMON=/usr/sbin/nginx
+ NAME=nginx
+ DESC=nginx
+ [ -f /etc/default/nginx ]
+ . /etc/default/nginx
+ test -x /usr/sbin/nginx
+ exit 0
Now I ran out of ideas and searching the web didn´t help me.
Thanx in advance for any hint
Cyprus
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Server - Ubuntu 10.10 [ISPConfig 3] artifact66 Installation/Configuration 3 14th March 2011 13:06
Monitoring server Ubuntu wiss Installation/Configuration 7 20th November 2010 12:56
CPU load locks up box. Apache or MYSQL related. crypted General 61 29th October 2010 22:16
packet loss Chad Server Operation 2 12th June 2008 14:13
Monit & Munin SamTzu HOWTO-Related Questions 1 4th May 2008 18:03


All times are GMT +2. The time now is 00:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.