Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd June 2013, 18:57
mikeoc mikeoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Perfect Server setup not receiving mail

Hi all,

First off, great site. Amazing tutorials and obviously a keen community, so pleased to meet you all.

I have a question though, I followed the perfect server set up for ubuntu 12.04 tutorial. All is working well apart from the fact that I can't receive email from outside the server. Sending is no problem however.

The server is ubuntu 12.04 running on linode. It's going to house a few of my personal drupal based websites as well as a couple of clients, so while the traffic is going to be low it's important that it is solid, which it seems to be apart from this issue.

I'm feeling a bit stuck, I've installed and re-installed the server several times now over the last few days and this is the closest I've got to getting it working properly. I think I'm 90% there but need a little help.

Quite likely I've missed something obvious, I'm no fool but I'm still rather green when it comes to this sort of thing.

Thanks in advance,

Mike
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
12.04, email, problem, receive email

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 23:58
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 15:42
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 17:27
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 23:08
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 21:47


All times are GMT +2. The time now is 19:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.