Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st May 2013, 21:08
tburge tburge is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Upgraded to Wheezy. Broke dovecot.

When I did the upgrade to Wheezy, I didn't keep the current package or its configuration file and I guess some paths changed.

Help please.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
dovecot, ispconfig, wheezy

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 Single server issues on POP3/IMAP/ MyDNS vk1003 Installation/Configuration 7 17th July 2012 16:25
ISPConfig3 won't start after update Cracklefish Installation/Configuration 15 28th February 2012 15:11
MySQL Error Nolan Installation/Configuration 12 16th February 2011 03:15
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 18th October 2009 00:26


All times are GMT +2. The time now is 14:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.