#1  
Old 27th May 2013, 05:10
LinuxPete LinuxPete is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 29
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPCONFIG 3 Test Page Shows

Hi, I did a new install of "The perfect server with ispconfig 3 with Centos 6.4"

One of my sites will not come up and I only get the nginx text page.
I looked in the error log for the site and found that it cannot find the images and I get the following error messages repeatedly in in the error log:
13/05/16 22:30:25 [error] 17683#0: *13 open() "/var/www/example.com/web/images/fruitCarv.jpg" failed (2: No such file or directory), client: 66.249.76.167, server: example.com, request: "GET /images/fruitCarv.jpg HTTP/1.1", host: "example.com"
2013/05/16 12:36:45 [error] 20849#0: *592 open() "/var/www/example.com/web/tablespape.html" failed (2: No such file or directory), client: 157.55.33.80, server: example.com, request: "GET /tablespape.html HTTP/1.1", host: "example.com"
2013/05/16 14:32:41 [error] 20849#0: *717 open() "/var/www/example.com/web/sculpting.html" failed (2: No such file or directory), client: 157.56.92.175, server: example.com, request: "GET /sculpting.html HTTP/1.1", host: "example.com"
2013/05/16 14:52:47 [error] 1701#0: *11 open() "/var/www/example.com/web/events.html" failed (2: No such file or directory), client: 157.55.32.106, server: example.com, request: "GET /events.html HTTP/1.1", host: "example.com"

(real website removed)

A 'ls -l' on a couple of the files of the files show they are there and have a file permissions of 644 the same as another site that works ok.

Can you give me an idea of what is wrong with this site. Any help would be appreciated.
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th May 2013, 17:02
LinuxPete LinuxPete is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 29
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Please close this thread. I am going to re-post in ISPConfig.
thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
Lost the ISPConfig login page jopa123 Installation/Configuration 2 16th September 2010 22:10
Postfix not... doing anything. torg HOWTO-Related Questions 2 18th January 2010 00:46
Can't access web page with ISPConfig by http:// witoszek General 3 20th November 2009 17:43
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46


All times are GMT +2. The time now is 02:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.