Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd May 2013, 20:21
louitz louitz is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Problem accessing webdav

Hello,

(V3.0.5.2 on Ubuntu 10.04, Apache/2.2.14)

I followed the manual regarding adding a webdav user for a website, but cannot seem to access it from my browser, by doing http://example.com:80/webdav/subdir or https://example.com:80/webdav/subdir

The useraccount is active, but get a 404 not found when trying to access.

Any tips?

<edit> My own tip would be to upgrade to manual 1.3, so I'll do that, and let you know how it goes

Thanks

Last edited by louitz; 23rd May 2013 at 10:51.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
mail.err warnings and some mail unable to receive HellMind General 4 8th October 2010 19:57
Need some Hints to "The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3]" wahid HOWTO-Related Questions 10 25th August 2010 15:18
Problem accessing webalizer findafriend Installation/Configuration 4 1st May 2007 11:58
Accessing IMAP folders problem. FeraTechInc Installation/Configuration 7 16th February 2007 09:16


All times are GMT +2. The time now is 02:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.