Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd May 2013, 17:44
pssara pssara is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no PHP at "The Perfect Server - Debian Wheezy (nginx, BIND, Dovecot, ISPConfig 3)"

Hi,
I followed the guide "The Perfect Server - Debian Wheezy (nginx, BIND, Dovecot, ISPConfig 3)" and when it was time to execute the installation of ISPconfig: php -q install.php
I realised that there is no php executable. How do I solve this?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 mail doesn't work pehden Installation/Configuration 20 9th December 2013 14:05
Only Problems since Updating from 3.0.3.3 to 3.0.4.1 mbay General 4 17th May 2012 12:56
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Cron errors guimnk General 1 5th April 2011 09:20
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31


All times are GMT +2. The time now is 01:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.