#1  
Old 29th September 2011, 11:01
Kira Kira is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "Domains" Tab

Hi,

I just saw the Domains-Tab - seems to be new? At least I never saw it before..
Can't find anything in the documentation too (I think my documentation is outdated already..)


So, what is it good for?
Looks like I can setup Domains.. but that's possbile in the "Sites" section too, so..?

Thanks,
Kira
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th September 2011, 11:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,446
Thanks: 813
Thanked 5,214 Times in 4,089 Posts
Default

The domain tab is available since several versions. It is used to restrict domains that clients can use in their accounts and affects all other modules. It is described in chapter 4.12.1 of the manual (current revision).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th September 2011, 01:00
Kira Kira is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ah okay, I see

Sounds nice, but... we have already setuped a lot of sites here, so if I start adding those domains - are the setups for the sites ruined?

For example, we have 3 sites:

aaa.com
bbb.com
ccc.com

If I now add the domain "aaa.com" in the domains section... what happens to the sites bbb.com and ccc.com?

Thanks,
Kira
Reply With Quote
  #4  
Old 30th September 2011, 10:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,446
Thanks: 813
Thanked 5,214 Times in 4,089 Posts
Default

The existing domains get added there, wne the function gets activated.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 20th October 2011, 12:35
Kira Kira is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do I activate the function?
I only can add new domains when I click on the Domains-Tab..

Or is it activated as soon as I add the first domain and then adds all the other domains automatically?

Also, I have a site myDomain.com and a second site something.myDomain.com - will this still work after I use the Domains thing? Or do I have to add something.myDomain.com as a Domain in there too?

Thanks,
Kira
Reply With Quote
  #6  
Old 21st October 2011, 16:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

From the ISPConfig 3 Manual:

Quote:
This module is active only if you also check the Use the domain-module to add new domains checkbox on the Domains tab under System > System > Interface Config.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 21st May 2013, 00:36
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 386
Thanks: 28
Thanked 58 Times in 50 Posts
 
Default

In the event that anyone else wonders what happened to the "Domains" tab in ISPConfig 3.0.5 (and presumably later), it was moved to "Clients" [tab] -> "Domains" [left sidebar] -> "Domains".

Source: http://bugtracker.ispconfig.org/inde...s&task_id=2534
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cbj4074 For This Useful Post:
nomeitalia (2nd June 2013)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Information regarding the backup tab in ISPConfig 3.0.3 jbryner General 6 20th November 2013 12:17
ISPConfig 2.2.37 - No AntiVirus Tab bobpruett General 2 13th April 2011 23:04
Technology News Tab dipeshmehta Smalltalk 5 2nd August 2010 10:41
subdomains under sites tab rdhir Installation/Configuration 7 14th August 2009 22:17
Webalizer tab files matheron Server Operation 4 11th December 2005 13:26


All times are GMT +2. The time now is 22:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.