Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th May 2013, 13:32
gzx21 gzx21 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Mailman not working in ISPConfig 3.0.5.2

Hello, I have a fresh installation of ISPConfig on Debian Wheezy 64bit. I closely followed this installation guide:

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

Everything seems to work fine, however mailman seems to be not working. When I try to access
http://myserver.mydoman.com:8081/cgi-bin/mailman/admin/
I see welcome message as expected. However when I create list called 'dummy' (as a user) for mydomain (email address dummy@mydomain.com) I cannot access its web interface via
http://myserver.mydomain.com:8081/cg...an/admin/dummy

nginx log shows this:
2013/05/19 13:26:55 [error] 9265#0: *45 FastCGI sent in stderr: "Cannot chdir to script directory (/usr/lib/cgi-bin/mailman/admin)" while reading response header from upstream, client: 178.248.249.95, server: _, request: "GET /cgi-bin/mailman/admin/dummy HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/fcgiwrap.socket:", host: "myserver.mydomain.com:8081"
(pastebin for better readability)


Is there anything I am missing?

Thanks in advance!

GZ

::EDIT::
By the way, should /var/www/apps be empty? I also noticed errors about missing pictures:
2013/05/19 13:54:11 [error] 9262#0: *117 open() "/var/www/apps/images/mailman/gnu-head-tiny.jpg" failed (2: No such file or directory), client: 178.248.249.95, server: _, request: "GET /images/mailman/gnu-head-tiny.jpg HTTP/1.1", host: "myserver.mydomain.com:8081", referrer: "http://myserver.mydomain.com:8081/cgi-bin/mailman/admin"

Last edited by gzx21; 19th May 2013 at 14:03. Reason: Additional information
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
mailman, nginx

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mailman and subdomain does not work rafael-ec Installation/Configuration 21 9th January 2014 13:13
Synchronising Mailman on clustered ISPConfig servers rodti HOWTO-Related Questions 1 19th July 2012 19:47
E-mail domain not working with ISPConfig fdsg72-lux Installation/Configuration 6 14th November 2008 02:57
mailman on ISPConfig 2.2.3 on debian TheBus Installation/Configuration 7 20th June 2008 09:15
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46


All times are GMT +2. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.