Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th May 2013, 08:05
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
 
Default problems with mailman since upgrading to 3.0.5.1

Hello,

Mailman has many errors.
Some old lists work.
But in /var/lib/mailman/data, transport-mailman and virtual-mailman are empty.
aliases seems correct, and /etc/aliases has no alias for mailman lists.

genaliases and portmap don't resolve the problem.


Thanks !
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mailman user unknown / User unknown in virtual mailbox table opensuse ralfba Installation/Configuration 1 27th May 2014 01:13
problems with mailman since upgrading to 3.0.5.1 pier56 Installation/Configuration 0 19th May 2013 00:03
problems of ports after upgrading to 3.0.5.1 pier56 General 8 28th March 2013 19:24
Problems after upgrading to 3.0.4 hoenes Installation/Configuration 8 7th November 2011 14:50
Problems after upgrading ISPconfig from 3.0.1.6 to 3.0.2.1 sheshes Installation/Configuration 11 22nd April 2010 10:01


All times are GMT +2. The time now is 21:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.