Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th May 2013, 00:57
moro moro is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default empty backups list n multiserver installation

Hello, guys. Weird but true: on multiserver installation - I can't see ANYTHING in backups list for any website though actual backups are being created correctly - db&files.
I have 4 OVZ containers (client's) running ISPConfig 3.0.5 controlled by separated OVZ container with only ISPC installation. And I see backups on client's servers, I see them on respective databases too (in web_backup table) but on control server this table is clear.
Any idea where to dig to see what's the problem?
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
scriptdir and bindir in RKHUNTER stigge2000 Server Operation 6 21st December 2012 13:57
problem in using : perfect-server-ubuntu-12.10-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3, rezabagheri Installation/Configuration 7 30th October 2012 22:55
ISPConfig not seeing external IP JustonTN Installation/Configuration 6 17th April 2012 12:42
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 19:47


All times are GMT +2. The time now is 09:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.