Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #31  
Old 11th May 2013, 17:32
Hairy Hairy is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 57
Thanks: 6
Thanked 27 Times in 16 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by monkfish View Post
Hairy,

Sorry to hear you're still having issues with this. Clearly the (non-ISPConfig related!) issue I had wasn't the same problem.

I did not ever add in /usr/local/ispconfig to system PHP open_basedir. Mine currently looks like this on one machine (entry to /srv removed as that folder is completely empty on my install):-

Code:
[website_path]/web:[website_path]/private:[website_path]/tmp:/var/www/[website_domain]/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/usr/share/php
On another machine with sites configured in different folder, config looks like this:-

Code:
[website_path]/web:[website_path]/private:[website_path]/tmp:/home/default/[website_domain]/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/usr/share/php

Happy to compare configuration of your Centos 6.4 machine against three of my working ones, see if that assists you nail the issue?

(edited to add my php open_basedir config)
Thank you for your help.

I followed the guide, so my config line looks like your first config line using /var/www instead of /home.

It looks like your config line is the same as mine except the /srv part. That must not be the problem, if you didn't have to edit your config line to make the APS Installer work.

Still searching for the answer...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Server - CentOS 6.3 x86_64 (Apache2, Dovecot, ISPConfig 3, OpenLDAP) SaintCrowdness Suggest HOWTO 2 7th September 2012 23:28
No dns zone files created? sjau Installation/Configuration 7 13th March 2012 13:15
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
ispconfig installation errors kcmohan Installation/Configuration 1 9th April 2007 20:14


All times are GMT +2. The time now is 07:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.