Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th May 2013, 12:12
ob1kenobi ob1kenobi is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 firewall problem

Hi everybody,

Just new to the forums and to ISPConfig.

I was just setting up my new dedicated box following the perfect wheezy server guide.

I managed to get everything working but when enabled ufw as firewall, ISPConfig interface stoped responding. To make things worse I dont use default port in sshd. I know it sounds like I am been locked out, but I thought that I could revert changes through ISPConfig interface.

Any ideas why this is happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
bastille, firewall, ufw

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Relay access denied when using SMTP to external recipients Kamran Shah Installation/Configuration 111 14th May 2014 19:10
No dns zone files created? sjau Installation/Configuration 7 13th March 2012 14:15
All files gone after changing quota to 0 spynode General 17 19th January 2012 15:41
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 12:20
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 15:31


All times are GMT +2. The time now is 06:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.