#1  
Old 11th May 2013, 01:42
GeoSniffer GeoSniffer is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webmail Not Working

Hello my webmail doesn't seem to work properly
i can receive email from different web servers , but i cannot send them

for example when i try to send letter on gmail i get this error

May 10 19:25:20 skyway postfix/smtp[6037]: connect to alt1.gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.141.26]:25: Connection timed out
May 10 19:25:20 skyway postfix/smtp[6037]: connect to alt1.gmail-smtp-in.l.google.com[2607:f8b0:400e:c00::1b]:25: Network is unreachable
May 10 19:25:35 skyway postfix/smtp[6037]: connect to alt2.gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.64.26]:25: No route to host
May 10 19:25:36 skyway postfix/smtp[6037]: 49D4761D73: to=<user@gmail.com>, relay=none, delay=76, delays=0.04/0.01/76/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to alt2.gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.64.26]:25: No route to host)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th May 2013, 19:56
GeoSniffer GeoSniffer is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anybody ? i researched all the web during this 4 days cant find solution

im using The Perfect Server - Debian Wheezy (Apache2, BIND, Dovecot, ISPConfig 3)
i can receive emails from external websites , but cant send emails on external websites
Reply With Quote
  #3  
Old 12th May 2013, 16:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Most likely your isp blocks outgoing connections on port 25.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th May 2013, 17:05
GeoSniffer GeoSniffer is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Most likely your isp blocks outgoing connections on port 25.
thanks for the answer
i have my server at home there is no problem with my isp because before it was working ok on my windows server build
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Horde Groupware Webmail Edition ByteMe Networking Tips/Tricks/Mods 17 20th December 2012 10:12
Squiralmail - webmail alias not working florix.net Installation/Configuration 9 11th March 2011 15:54
Webmail not working - ISPConfig 3 FadeOUT Installation/Configuration 9 13th October 2009 12:39
Server name change stops webmail working shajazzi Installation/Configuration 3 16th May 2006 16:00
Website of Created User not working and Webmail Login Problem techman83 Installation/Configuration 5 28th February 2006 15:05


All times are GMT +2. The time now is 12:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.