Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 7th May 2013, 13:51
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
Default

Till,

I went ahead and added that ?id=1 to the end of the link open up the section. It did not place the value.

How do I set the template variable {tmpl_var name='id'}. Do I need to set this inside of my form configuration file? I am looking at the Interface config section because it is the most similar to what I am trying to do for this section.

I see that it sets the template variable id, but how is it getting that information? How can I do the same thing? I just need the ID set, and I think that I will have it all done. I can set it manually, but I don't think that is the right thing to do here.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
can't make work joomla + sef + .htaccess bochenn General 9 4th April 2007 13:47
Can't access System config / Settings section Spektro Installation/Configuration 1 9th December 2005 15:31
General ISPConfig Newbie Questions christopher Installation/Configuration 1 24th November 2005 09:54


All times are GMT +2. The time now is 08:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.