Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th April 2013, 13:18
helptec helptec is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Italy
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default restore website permissions on update not working

Hi,
since i have updated from ispconfig 3.0.4.6 to 3.0.5.1 is not working the feature that automatically restores correct ownership and permissions of website files on each update of website configuration in admin panel.

Looking for info with google and in this forum i've found that someone says to
  • check "Set folder permissions on update" option
  • uncheck "Make web folders immutable"
  • resync all

i've tried but still not working
what should i do?
Thanks
Luca
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
Urgent! pop server down, website down, ispconfig working gwa7 Installation/Configuration 4 8th November 2008 18:56
spamassassin stop working after woody to sarge update shark_tico Server Operation 1 19th October 2006 14:01
Website of Created User not working and Webmail Login Problem techman83 Installation/Configuration 5 28th February 2006 15:05
Website of Created User not working and Webmail Login Problem techman83 Installation/Configuration 1 27th February 2006 23:44


All times are GMT +2. The time now is 07:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.