Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th April 2013, 06:38
conductive conductive is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default mount error using Konqueror ftp client

I can use windows and IE to perform drag and drop ftp transfer but using Debian w/Konqueror client produces a pop-up and the details say the disk is not mounted. I tried mount -a on the vps server for the heck of it but no go. Never had that problem before. Konqueror usually works great for ftp.


Running Debian Squeeze perfect server.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Doesnt update zones almere General 20 16th November 2012 14:49
link my domain to my server, impossible! 007007 Installation/Configuration 7 17th January 2012 13:59
DNS Lookups kieron General 4 4th May 2011 19:49
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29


All times are GMT +2. The time now is 16:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.