Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd April 2013, 06:46
121 121 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nameservers don't resolve

Hi there,
Using ISP CONFIG 3 on a centos dedicated server.
Tried to add a second domain to the server but can't get the name servers to resolve.

1. I added a new client
2. Added a new website
3. Loggen on the new client
4. Added all the necessary records

This is what the records look like



When I go to my isp to change the Nameservers records of domain 'strohl.co' it tells me 'Nameserver (ns1.strohl.co and ns2.strohl.co)not registered'
What am I doing wrong ?

Thank you,
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd April 2013, 20:59
darinpeterson darinpeterson is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 153
Thanks: 35
Thanked 13 Times in 13 Posts
 
Default

Hi 121,

Your DNS records aren't correct. Your records for strohl.com should look something like this:

Code:
A   ftp           IP
A   ns1          IP
A   ns2          IP
A   mail          IP
A   strohl.com IP
Your MX record is fine. If you want to map webmail to mail, you do the CNAME record like this:

Code:
CNAME   webmail    mail
Hope that helps get your DNS records fixed.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
nameservers, resolving

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't receive mail from GMAIL psychop General 7 23rd December 2011 09:08
Debootstrap method fails to get release file http://ftp.us.debian.org/debian/ vtapas HOWTO-Related Questions 12 11th September 2010 03:59
Ubuntu Server, ISPConfig, Domain name, and problems NYCSavage Server Operation 5 27th November 2009 17:45
Xen on Ubuntu kmand HOWTO-Related Questions 17 5th March 2009 18:43
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34


All times are GMT +2. The time now is 08:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.