Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th April 2013, 03:14
webmarker webmarker is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 12
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webserver doesn't send emails

Hi I've configured my server like said in this guide http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3 but php scripts dont send emails...
What do you think could be the problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 mail and DNS midcarolina Installation/Configuration 10 25th August 2011 10:54
Courier issues, new install, cant connect Smitherines Server Operation 9 14th April 2011 16:25
Clamd dying same time each day. mpl Server Operation 13 15th February 2011 15:03
PostFix can receive but can not send emails cjsdfw Server Operation 10 8th December 2009 08:11
User constantly loggin into mail? bswinnerton Installation/Configuration 2 24th March 2008 00:12


All times are GMT +2. The time now is 22:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.