Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th April 2013, 21:12
ganewbie ganewbie is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default domain name does not work

Hello,
Can login to ISPCONFIG 3 interface only when I type the internal/external IP address.
But cannot use the domain name, however I have added name server with my registrar two days ago now.
Here is a summary of my setup, Please help.
When i try to view the website using the public IP address , I get to see the Linux website sample where it says It works! and i do not get to see the ISPCONFIG 3 index file.


Linux Distribution and version used on your server. (12.4.4) LTS, Precise Pangolin
ISPConfig version (3.0.5.2)

Webserver software Apache2

Here is the output of dig @localhost yourdomain.tld

; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; connection timed out; no servers could be reached

Here is the output of /var/log/syslog

Apr 17 14:05:01 server1 postfix/smtps/smtpd[3694]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 17 14:05:01 server1 pure-ftpd: (?@127.0.0.1) [INFO] New connection from 127.0.0.1
Apr 17 14:05:01 server1 pure-ftpd: (?@127.0.0.1) [INFO] Logout.
Apr 17 14:05:01 server1 postfix/smtps/smtpd[3694]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 17 14:05:01 server1 postfix/smtps/smtpd[3694]: SSL_accept error from localhost.localdomain[127.0.0.1]: lost connection
Apr 17 14:05:01 server1 postfix/smtps/smtpd[3694]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 17 14:05:01 server1 postfix/smtps/smtpd[3694]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 17 14:05:01 server1 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Apr 17 14:05:01 server1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Apr 17 14:06:01 server1 CRON[3846]: (root) CMD (/usr/local/ispconfig/server/server.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log)
Apr 17 14:07:01 server1 CRON[3851]: (root) CMD (/usr/local/ispconfig/server/server.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log)
Apr 17 14:08:01 server1 CRON[3856]: (root) CMD (/usr/local/ispconfig/server/server.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log)
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
Mail doesn't work to people in same domain bswinnerton Installation/Configuration 9 31st January 2008 17:50
My domain name doesnt work to virtual directory leventersoy Installation/Configuration 1 14th January 2008 09:35
Pure domain DNS doesn't work SyRenity Installation/Configuration 7 12th December 2006 12:12


All times are GMT +2. The time now is 22:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.