#1  
Old 11th April 2013, 10:56
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 284
Thanks: 78
Thanked 7 Times in 6 Posts
 
Default Crontab error

Hello!

I have cron to backup my server files to external drive.
When I run it manually it runs without problem.

But script want not work via cron on Debian 6. I have the same script and crontab on Ubuntu 12.04 and it works without problem.

crontab
Code:
* * * * * /usr/local/ispconfig/server/server.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log
30 00 * * * /usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log
20 4 11 * * /1/backup_server.sh > /dev/null
error:
Code:
Apr 11 11:20:01 srv /USR/SBIN/CRON[22590]: (root) CMD (/1/backup_server.sh > /dev/null)
Apr 11 11:20:01 srv /USR/SBIN/CRON[22589]: (getmail) CMD (/usr/local/bin/run-getmail.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log)
Apr 11 11:20:01 srv /USR/SBIN/CRON[22585]: (CRON) error (grandchild #22590 failed with exit status 127)
backup script:
Code:
#!/bin/bash
work_dir="/"
bkup_dir="/media/external/"
excl_dir="--exclude=/proc --exclude=/lost+found --exclude=/media/external --exclude=/mnt --exclude=/sys"
date=`date +%Y%m%d`

cd $work_dir

tar cvpzf $bkup_dir/backup_$date.tgz $excl_dir $work_dir
I try to change bin/bash to bin/sh but does not help. Permission to script is 750, permission to /media/external 755

Where is a problem?

Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xen for Centos 6.3 HowTo needs updating. Peter Williams HOWTO-Related Questions 24 28th January 2013 03:31
Ubuntu 10.04 VS ISPConfig 2.2.37 Bicet Installation/Configuration 7 9th March 2011 15:58
Failed during pvmove, howto: set up software raid 1 on running LVM system sbh77 HOWTO-Related Questions 2 8th October 2010 00:11
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 00:30
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 16:14


All times are GMT +2. The time now is 09:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.