Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st April 2013, 07:10
ababneh ababneh is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Awstats 500 Internal Server Error

I installed ispconfig/nginx on ubuntu 12.10 following the how-to:

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4

during the installation, I skipped step 18 which is :
18 Install Vlogger, Webalizer, And AWstats

So now after Ispconfig is set up , i needed awstats or webalizer !
So I followed the guide:

--------------------
Code:
apt-get install vlogger webalizer awstats geoip-database libclass-dbi-mysql-perl
Open /etc/cron.d/awstats afterwards...
... and comment out everything in that file:
--------------------

So then from OSPconfig I set up a pass for both programs and from the sites tab I accessed the web traffic link but here is what I get


500 Internal Server Error

anyone knows what I should do to make AWSTATS and/or Webalizer work after the fact ispconfig was installed?

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th April 2013, 23:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

Did you check the error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 5th April 2013, 00:11
ababneh ababneh is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

No, but for some reason the stats started working all of sudden.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bind9 Error Messages (and a problem with A records...) erosbk Server Operation 0 23rd May 2011 07:18
500 Internal Server Error BoloMarkIII Installation/Configuration 4 21st October 2010 16:56
cyrus-sasl won't install on my ubuntu9.04 kameelperdza Installation/Configuration 1 13th June 2009 10:28
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 18:12


All times are GMT +2. The time now is 07:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.