Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd April 2013, 18:57
Martinss Martinss is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu 12.04 LTS won't boot after restart

Hello!

Recently I have been installing server by this HOWTO.

Due to limited time I wasn't able to install it in one day, so I installed it until Page 6, then turned it off by typing shutdown -h 0, after that, today, I turned it off, it showed GRUB boot screen and after that it wen't black. Then I booted in to recovery mode and got this screen.

Checked UUID and it is right, althought raid name changed from md1 to md126
Also I googled for solution, but nothing works.
Attached Images
 

Last edited by Martinss; 3rd April 2013 at 22:15.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th April 2013, 11:09
Martinss Martinss is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have tried to do THIS but no success. Any help please? I don't want to reinstall all the system again.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th April 2013, 21:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Did you just follow the howto, or did you also do anything else? Because if you just followed the tutorial, this should not happen, so maybe it is a problem with your hard drive.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Server - Ubuntu 12.04 LTS Ashoksmclain Installation/Configuration 1 2nd February 2013 13:06
The Perfect SpamSnake - Ubuntu 12.04 - Nginx, uWSGI & Baruwa Eike HOWTO-Related Questions 15 9th January 2013 18:33
Problem send/receive Courier+Postfix+Squirrelmail Pirk Installation/Configuration 2 21st May 2010 14:26
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 21:31
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 03:01


All times are GMT +2. The time now is 03:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.