Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd April 2013, 00:49
danhansen@denmark danhansen@denmark is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 201
Thanks: 41
Thanked 4 Times in 4 Posts
Question NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts etc. etc.

Hi,

Information:
ISPConfig 3 installation on a new installation of Ubuntu Server 10.04
Followed Tutorial: "The Perfect Server - ISPConfig 3 - Ubuntu Server 10.04" to the letter!
"Single Server Setup"

After compleeting the ISPConfig3 installation, this is prompted in the bottom of the shell:

"..."
* Stopping Courier POP3 server...
...done.
* Starting Courier POP3 server...
...done.
* Stopping Courier POP3-SSL server...
...done.
* Starting Courier POP3-SSL server...
...done.
* Restarting web server apache2

[Tue Apr 02 00:05:21 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Tue Apr 02 00:05:21 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[Tue Apr 02 00:05:22 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Tue Apr 02 00:05:22 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

... waiting ...done.
Restarting ftp server: Running: /usr/sbin/pure-ftpd-mysql-virtualchroot -l mysql:/etc/pure-ftpd/db/mysql.conf -l pam -O clf:/var/log/pure-ftpd/transfer.log -8 UTF-8 -D -E -H -A -b -u 1000 -B
Installation completed.
root@server1:/tmp/ispconfig3_install/install#


What is the warnings about? No VirtualHosts? Port 443/Port 80 ??? Followed the tutorial to the letter...

Now I am really looking forward to any kind of response

Kind Regards,
Dan
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPC3 Cronlog and GUI errors crypted General 4 14th February 2011 09:59
web address loading wrong website crypted General 19 2nd December 2010 07:26
Apache2 Errors Web-Sites Won't Load giganet Installation/Configuration 4 1st January 2009 19:00
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 1 2nd October 2008 15:34
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 2 1st October 2008 16:49


All times are GMT +2. The time now is 04:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.