Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st March 2013, 14:50
andreash andreash is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to specify WSGIDaemonProcess vhost Option when using SSL

Hi,

in a site using SSL, I want to configure mod_wsgi to serve Django. So I add the following to the "Apache Directives":

Code:
WSGIScriptAlias / /var/www/example.com/django/mysite/wsgi.py
WSGIDaemonProcess landwg.de python-path=/var/www/example.com/django:/var/www/example.com/pyenv/lib/python2.6/site-packages
WSGIProcessGroup landwg.de

<Directory /var/www/example.com/django/mysite>
<Files wsgi.py>
Order deny,allow
Allow from all
</Files>
</Directory>
I have SSL enabled for the site. Now, when I try to restart apache, I get the following error:

Quote:
# apache2ctl configtest
Syntax error on line 176 of /etc/apache2/sites-enabled/100-example.com.vhost:
Name duplicates previous WSGI daemon definition.
Action 'configtest' failed.
And indeed, the WSGI daemon definition is included twice. I see two options here:

a) Since I want to enforce SSL for this site (haven't figured out how to do that -- is it possible using ispconfig only?), I don't need the WSGI Daemon definition in the Port 80 Vhost. But how could I do that in ispconfig?

b) The parameter I give to the WSGIDaemonProcess directive should differ between the port 80 and port 443 vhosts. Is this possible?

Any help is greatly appreciated
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
apache2, django, python, ssl apache2, wsgi

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 16:08
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 23:07
Changing SSL box not affect vhost file Mike007 Installation/Configuration 9 24th October 2011 22:03
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 20:47
So close to getting 3D on my ATI graphics card, please help me finish thirtythree HOWTO-Related Questions 6 27th September 2007 23:04


All times are GMT +2. The time now is 02:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.