Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th March 2013, 20:07
erkan erkan is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Error after update to 3.0.5.2

After updating to ISP Config 3.0.5.2 from 3.0.4.6 I get a 500 internal server error when trying to access my control panel. And when I try to restart Apache I get this error:

Restarting web server: apache2[Fri Mar 29 20:02:59 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Fri Mar 29 20:02:59 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
... waiting [Fri Mar 29 20:03:00 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Fri Mar 29 20:03:00 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

Anyone knows what's wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Centos is terribly slow Galled Server Operation 9 7th December 2010 15:31
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 11:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.