Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th March 2013, 23:37
Geezer Geezer is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking Domain blend problem, all websites are mixed

Hello,

I have a problem with my brand new installation of ISPConfig 3.0.5.1
With nginx on a single fixed IP server.

I started to create some domains, everything was working perfectly.
E-mails, websites, FTP, databases.

Once i arrived at approximately 10 DNS zone and 10 domains on the same server (with only one external fixed IP) the server started to create some mix problems.

www.domain1.com works well with domain1 FTP.
www.domain2.com web directory is linked to www.domain1.com
www.domain3.com web directory is linked to www.domain1.com
www.domain4.com web directory is linked to www.domain1.com
etc etc..

When i access to domain2.com, the domain1.com website appear.

So the problem is that the FTP of domain2-3-4.com is not anymore linked the "website" directory. But if i connect to the FTP or domain2-3-4 everything works well. This is only the access through the internet browser.

I don't understand why and i'm looking for help to solve the problem.

Do you have any ideas or solutions ?

Best regards and thank you for your help

Geezer
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
blend mix domains

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domain problem of a sort foysp Server Operation 1 19th September 2012 15:43
Problem when deleting websites Croydon Developers' Forum 1 15th August 2012 21:38
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 18:57
DOMAIN pointing to webserver problem. Sorin Server Operation 5 1st January 2010 13:06
Problem with virual domain MarcoV General 4 20th November 2005 19:56


All times are GMT +2. The time now is 17:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.