Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th March 2013, 07:48
linus linus is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Helsinki
Posts: 10
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default New IP (and cert) to old site brings "welcome"-page

Using Ispconfig version 3.0.4.6 with Centos. I have stumbled into a problematic case:
A site needed SSL, so I ordered the certificate (rapid ssl) using the CSR in the site's panel. I assigned an IP ...250 (unused) instead of the "*" and inserted the certificate and bundle.

Suddenly the site showed the "welcome"-page instead of the real deal. I changed the ip back to "*" instead of the new ip.

Every time I selected the ip ....250 the site shows the wrong page, and luckily it helps selecting the "*" back.

I tried to select another ip ...249 and then the site worked until I entered the certificate. After that the "welcome" page appeared instead.

The https:// just reports self signed certificate instead of the installed one.

I have checked the ssl-box and read the instructions, but am I doing something wrong? An earlier installed certificate is working for another site and ip on the system.



... And as always, thank you developers for the exceptional ISPconfig, it has been good to me during 6 or so years of use.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
certificate

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.