Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th March 2013, 03:23
holykim holykim is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 48
Thanks: 14
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default PHP-FPM does not parse PHP code

I have installed ISPConfig 3.0.5.1 on one of my servers as a slave refer to the following tutorial "The Perfect Server - CentOS 6.4 x86_64 (Apache2, Dovecot, ISPConfig 3)". For use multiple PHP versions I also installed PHP-FPM with the following tutorial "How To Use Multiple PHP Versions (PHP-FPM & FastCGI) With ISPConfig 3 (CentOS 6.3)".

Both default and additional FastCGI works perfect but PHP-FPM doesn't seem to be working as the below code shows a blank page. PHP-FPM doesn't parse PHP code with some reason but I can not figure it out. Please advise.

PHP Code:
<?php phpinfo(); ?>
Thanks in advance.

Harry
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only Problems since Updating from 3.0.3.3 to 3.0.4.1 mbay General 4 17th May 2012 12:56
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
Problem with services!! banzaiwebstudio.com Installation/Configuration 7 19th May 2010 21:13
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 16:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.