Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th March 2013, 12:47
Transmaniacon MC Transmaniacon MC is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig Prepends "default" to FTP-User

Greetings,

Installed ISP Config on debian 6 per: The Perfect Server - Debian Squeeze (Debian 6.0) With BIND & Dovecot [ISPConfig 3].

Added domain example2.com, and an email account. These are working as expected. When adding an FTP-User (see ftp-01.png), things "look" normal. However, the system is appending "default" to each FTP-User created (see ftp-02.png). I confirm this by testing FTP, and only when logging in with "defaultexample2user" (for example) am I able to log in.

Obviously something isn't right and I'm not sure where this is happening. Thanks in advance for any help.

Transmaniacon MC
Attached Images
  
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No dns zone files created? sjau Installation/Configuration 7 13th March 2012 13:15
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 12:04
Users can't acces their folders with Web-FTP kvdd Installation/Configuration 9 1st November 2007 19:52
User Add/Delete and FTP login problem. clabrown Installation/Configuration 3 23rd August 2007 19:12
WEB UI FTP not working gimhan90 Installation/Configuration 2 16th March 2006 08:03


All times are GMT +2. The time now is 10:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.