Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th March 2013, 14:20
cassus cassus is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default subdomain vhost + forced SuExec bug

I created a client with "force SuExec" options turned on.

When client creates a site, everything is OK, but when he creates a vhost subdomain, "force suexec" rule is not applicated and subdomain has suexec disabled.

I solved this by changing line 387 in /interface/web/sites/web_vhost_subdomain_edit.php

from:
Code:
if($client['force_suexec'] != 'n') $this->dataRecord['suexec'] = '-';
to
Code:
if($client['force_suexec'] != 'n') $this->dataRecord['suexec'] = 'y';
don't know, if it is a correct solution, but it works
I have no account at bugtracker, so I write it here
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th March 2013, 14:43
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,786
Thanks: 840
Thanked 5,611 Times in 4,422 Posts
Default

Thanks for the bugreport. I've added it to the bugtracker.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th March 2013, 11:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

I've fixed this in SVN.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Subdomain redirect bug? sjau Installation/Configuration 2 19th March 2012 09:31
Subdomain vhost pititis Installation/Configuration 2 27th July 2011 20:58
mpm-itk + suexec + php-cgi grungy Installation/Configuration 2 25th March 2010 23:17
/home ad symlink after rsync run DreamK General 4 8th March 2010 13:44
Some bug in subdomain redirect (forward) MvincM Installation/Configuration 2 31st October 2006 11:16


All times are GMT +2. The time now is 18:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.