Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th March 2013, 22:19
tips tips is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu 12.04 perfect server, dovecot, postfix, ispconfig 3

I have followed the tutorials on setting up the perfect server, and went well, all working as should be. I then decided i wanted to add playsms and smstools, which i have installed ok. my problem is when i try to open the playsms webpage, http://192.160.1.100/playsms i get error 404 not found.

how can i "load" this into ispconfig and be able to access the web page to complete the configuration?

thank you for your help in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th March 2013, 12:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

When you configure a vhost through ISPConfig, you must use the domain to access it (not the IP address).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 17th March 2013, 15:24
tips tips is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did try to access it through the domain, but still get the same. error 404, url not found.

not to sure what else to look for.
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd March 2013, 17:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Do you use * or a specific IP addresse for the vhost in the ISPConfig settings?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 23rd March 2013, 18:14
tips tips is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I am using a specific IP.
I removed and then reinstalled playsms and smstools 3 and now have everything working correctly.

Thank you for your help.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dovecot, ispconfig 3, playsms, postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amavisd not running fbnewtz General 1 16th November 2012 08:12
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 02:59
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47


All times are GMT +2. The time now is 00:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.