Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th March 2013, 06:03
danhansen@denmark danhansen@denmark is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 249
Thanks: 53
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default 400 Bad Request - The Perfekt Server - ISPConfig3 - Ubuntu10.04

Hi everyone,

After following tutorial The Perfect Server - ISPConfig3 - Ubuntu10.04 I tried to test the ControlPanel by typing http://myipaddress:8080 as suggested.This command from the tutorial was entered: http://192.168.0.100:8080/ (with my own IP of course)
This is what appears on the screen:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>400 Bad Request</title>
</head><body>
<h1>Bad Request</h1>
<p>Your browser sent a request that this server could not understand.<br />
Reason: You're speaking plain HTTP to an SSL-enabled server port.<br />
Instead use the HTTPS scheme to access this URL, please.<br />
<blockquote>Hint: <a href="https://webserver1.mydomain.tld:8080/"><b>https://mydomain.tld.dk:8080/</b></a></blockquote></p>
</body></html>

Accessing PhpMyAdmin went a lot better! This works just fine.

In the end of the installation of ISPConfig3 there was a question regarding SSL and secure something.. There was no example of what to answer in the tutorial so I just choosed the default answer. Is this where I got it wrong?

Please help me - looking forward to your response

Kind Regards
DanHansen@Denmark

Last edited by danhansen@denmark; 17th March 2013 at 06:19. Reason: Adding info and correcting an error
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help cant access anything locally or from ip jimmie Installation/Configuration 14 5th March 2013 08:58
500 internal error after upgrade abintipl Installation/Configuration 9 18th July 2012 13:51
Intel 82815 Video Card & Ubuntu 8.10 harvey527 Kernel Questions 8 5th November 2010 15:51
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 14:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.