Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th March 2013, 16:41
andypl andypl is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Radom, Poland
Posts: 93
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default [ISPConfig 3.0.5.1] APS Installer bug

Test setup ISPConfig:
- Server A panel ISPConfig (nginx v1.2.7 + php5-fpm v5.3.22) connected to a remote MySQL database on another server
- Server B nginx v1.2.7 + php5-fpm v5.3.22
Web hosting client creates a panel and then install from the APS Installer eg Wordpress.
Server B creates a website and creates a database user eg aps1, then the server unpacked Wordpress. The panel we get the message "Installation_error"
Debug is enabled on a server A and B, but there are no errors.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
APS Installer - version? sageman General 4 22nd July 2013 11:10
APS Installer Toucan General 3 16th March 2013 10:59
APS Installer in mirror setup diablo666 Installation/Configuration 0 4th March 2013 16:50
bug in installer showe1966 Installation/Configuration 1 11th February 2011 11:43
ISPConfig APS installer/ Billing Karnith General 1 2nd June 2009 13:05


All times are GMT +2. The time now is 23:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.