Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th June 2006, 09:00
jerutley jerutley is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Setup Email Configuration problems

Well, I finally got my ISPConfig setup going today, and it pretty much seems to be working fine, except for one problem. I've tried to load up a test domain, nw7ju.org, into my configuration. I create a new client named nw7ju, and do all the configuration for that, and everything is fine. I then go to create the new site for www.nw7ju.org, and everything there works fine as well. But, here's the sticky part - in /etc/postfix/local-host-names, the name "www.nw7ju.org" is written in, not "nw7ju.org" as I would expect, which causes emails sent to my new email user nw7ju@nw7ju.org to be returned for a relay violation. So, I go back to my site config, and remove the "www" hostname. When I save the changes, ispconfig removes the "www" from the entry in local-host-names, and all would be fine...except that if I return to the site configuration in ISPConfig again, the www hostname returns, and any changes will re-write "www.nw7ju.org" into local-host-names.

I'm sure I'm probably missing something obvious, but I don't know what, so any help anyone can give me would be greatly appreciated. If you need more information, please let me know!

Jeremy
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email problems: Relay access denied jaffaizal HOWTO-Related Questions 35 24th April 2006 11:04
ispconfig and mambo shajazzi Installation/Configuration 70 28th March 2006 20:29
Email Setup Question g8rbait Server Operation 4 4th December 2005 12:41
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30
email client configuration davidg General 3 22nd August 2005 17:40


All times are GMT +2. The time now is 08:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.