Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th March 2013, 22:06
angeloalfa angeloalfa is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Clone P2V server squirrelmail

Sorry for my bad English.
I need to clone squirrelmail mail server from one physical machine to a virtual one, to do this I used "rsync" in order to have the same files on the physical server and the virtual server. After putting affixed to the bootloader and other network settings, I have started the virtual server, all users have been successfully imported from the physical server, but via webmail error is returned to the login. While the login of the users to the text console does not return any error.
Why is this happening?
thanks
Angelo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
server, squirrel mail

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
Can't Ping over VPN RoMiONeT Server Operation 2 4th July 2010 00:19
amavis & ispconfig 3 yalex2000 Installation/Configuration 20 18th February 2010 17:02
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 16:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.