Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th March 2013, 14:24
Snowman Snowman is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 116
Thanks: 38
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default [solved] Problem with /usr/local/ispconfig/server/server.sh

Hi there,
i have multiserver setup, with mysql database server on second node.
Since last upgrade to 3.0.5.1 it seems that ispconfig web interface requests are not being executed by server. When i execute /usr/local/ispconfig/server/server.sh manualy, it will gives me no output. On mysql server it will return "finished". Can someone give me an advice what should i check or so ...

/var/log/ispconfig/cron.log - there are no errors at all.

Thanks,
Martin

Last edited by Snowman; 11th March 2013 at 14:48.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Doesnt update zones almere General 20 16th November 2012 14:49
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
Saslauthd fails to start Cracklefish HOWTO-Related Questions 32 7th September 2011 15:13
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 10:05
TLS Problem admins Installation/Configuration 1 19th September 2009 10:55


All times are GMT +2. The time now is 14:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.