Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th March 2013, 07:18
mtuser mtuser is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bangkok
Posts: 40
Thanks: 19
Thanked 4 Times in 4 Posts
Send a message via ICQ to mtuser Send a message via Yahoo to mtuser Send a message via Skype™ to mtuser
Default hostname and hostname -f not same value

following this guide

hostname = ns1.itemalls.com
hostname -f = ns1.itemalls.com

but after reboot it's changed to

hostname = ns1
hostname -f = ns1.itemalls.com

is it correct?
__________________
ispconfig v3 site test.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
hostname

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ISPConfig Mail and Squirrelmail m.xander Installation/Configuration 109 3rd February 2012 00:15
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
Odd Spam behaviour itsnedkeren Installation/Configuration 1 11th December 2010 14:20
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29


All times are GMT +2. The time now is 18:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.