Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th March 2013, 14:57
CedricD CedricD is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default [FIXED] Website doesn't work without www

Hi,

I can reach my domain in this way:
www.domain.com

But this doesn't work:
domain.com

I'm seeing this:

Code:
It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.
This is my DNS Template:

I've deleted the image


Running ISPConfig 3 (latest) on Debian 6 x86
Apache

Thanks for your help.


FIXED:

Copied everything in /etc/apache2/sites-available/domain.com.vhost to /etc/apache2/httpd.conf

Restarted apache and it works

Last edited by CedricD; 9th March 2013 at 16:40. Reason: FIXED
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SUBDOMAIN for website doesnot work?! 3.0.4.4 dar_ek Developers' Forum 0 20th April 2012 10:17
Quota Exceeded errors IKShadow Installation/Configuration 14 20th January 2011 16:39
sites don't work without www shadoza Installation/Configuration 2 6th May 2010 01:20
domain without www doesn't work saied General 1 10th February 2008 15:28
Undelivered Mail - What could I have missed in configuration? AZMel Installation/Configuration 8 12th January 2007 11:00


All times are GMT +2. The time now is 00:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.