Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th March 2013, 22:53
supanatral supanatral is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default PHP Website Not Displaying correctly

I'm trying to websites from an old Linux RHEL 8.0 server to a new ISPConfig server but there are a few websites giving me trouble. I've confirmed that the database is contactable and I've setup the database to be the same database name, username and password.

If you take a look at the one that's displaying improperly (running on ISPConfig), I noticed that there is a link to a picture that isn't showing. When I checked the picture URL, this is what I get:
Quote:
http://domain.com/phpThumb/phpThumb.php?src=images/products/%3C?=%20mysql_result($rs,$i,
On the server thats displaying correctly, the link to a picture shows as the following:
What could be the cause of this?
Attached Images
  
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Really Simple DNS Question andysm849 Server Operation 4 20th October 2008 23:32
How to add a subdomain? malinens Installation/Configuration 2 10th March 2008 23:16
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
php script injections Grizzly General 21 18th July 2006 08:55


All times are GMT +2. The time now is 08:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.