Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th March 2013, 21:22
rlischer rlischer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 121
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default nginx will not start after update today

So I installed the latest server updates today on the server and nginx would not start, the error is:
"nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)"

I did a search and found that "fuser -n tcp 80" fixes the problem. Now it seems that I have to run this command after every reboot.

Any ideas?

Config looks like this:
Code:
server {
        listen 80;
        #listen [::]:80 default_server;
Debian Squeeze Perfect Server, nginx, ISP Config 3.0.5.1

Thanks!

Last edited by rlischer; 7th March 2013 at 22:24.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in using : perfect-server-ubuntu-12.10-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3, rezabagheri Installation/Configuration 7 30th October 2012 23:55
Some problems after upgrade OS lenny to squeeze matiasCU Installation/Configuration 3 31st May 2011 23:53
The Perfect Server - Ubuntu 10.10 [ISPConfig 3] artifact66 Installation/Configuration 3 14th March 2011 14:06
Mandriva free 2009 fail to start after update nasril Installation/Configuration 5 29th September 2009 10:33
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 17:26


All times are GMT +2. The time now is 18:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.