Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th March 2013, 15:46
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default Incoming MultiServers Connection failure

Hi guys,

after installing the last version of ISPConfig, if I ping the webserver from the database server the riquest thrown in timeout exception.

Seems to me that all incoming requests have been blocked.

Why this happens?

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 11:37
ISPConfig "backend" completely unfunctional after a restart Xaymar Installation/Configuration 1 22nd August 2011 23:31
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 12:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 19:07
Mail not working epicuniversal General 5 13th June 2009 09:24


All times are GMT +2. The time now is 19:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.