Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd March 2013, 06:34
mg83264 mg83264 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default ISPconfig3 SSL site wrongly uses ISPconfig3 certificate

Hi,

I have ISPConfig3 on CentOS5.8 with nginx0.8.55. All has been running happily for a while now. The ISPConfig admin interface is secured using the StartSSL instructions, and has a dedicated IP set with a valid DNS entry.

Yesterday I requested and added a new RapidSSL certificate for a new website secured using SSL, which has a separate dedicated IP with a valid DNS entry. I have a valid .key and .crt for the new site and the .crt includes the bundled certificates provided by RapidSSL. SSL was configured through ISPConfig3.

If I visit the new website, it says it is secured by the base StartSSL certificate of the ISPconfig interface. I've tried many, many things, adding a .pem of the RapidSSL certs, but I cannot get nginx to honour the ssl_certificate setting for the new site. There are no errors in any of the logs and I am completely baffled.

Grateful for any tips....

Regards,

Matt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig3, nginx, ssl, ssl certificate

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
Problem after grading to 3.0.4 zenny Installation/Configuration 18 8th November 2011 20:23
unable to delete SSL certificate and create a new one adrenalinic Installation/Configuration 1 5th July 2009 15:57
SSL Certificate with ISPConfig3 cnocera Installation/Configuration 2 31st May 2009 04:44


All times are GMT +2. The time now is 19:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.