Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd March 2013, 12:17
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default problems of ports after upgrading to 3.0.5.1

Hello,

There were 3 errors like :
"(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:443"
With ports 80, 443, 8081.

The error with port 80 disappeared when I stopped lightppd (which was listening on port 81).

The error with port 443 disappeared when I removed an extra line "Listen 443" which was added by ispconfig upgrade.

And after that, apache has started with no error on port 8081 (apps).

A bug ?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems after upgrading to 3.0.4 hoenes Installation/Configuration 8 7th November 2011 14:50
Problems after upgrading ISPconfig from 3.0.1.6 to 3.0.2.1 sheshes Installation/Configuration 11 22nd April 2010 10:01
Problems upgrading to ISPConfig-2.2.33 zalo Installation/Configuration 16 6th November 2009 15:06
RAID Problems with mainboard SATA Ports reimgun Installation/Configuration 1 2nd October 2009 07:37
Problems with clamscan after upgrading to ISPConfig-2.2.10 wheatie Installation/Configuration 13 28th February 2007 20:46


All times are GMT +2. The time now is 00:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.