Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 1st March 2013, 02:31
contremaitre contremaitre is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Do you use the default theme? Is the sarch string you used londer then 4 chars and are you sure that there is a record for that in the ispconfig database?
yes using the default theme. the search string is 4 chars or longer and is something that is in the lists of domains and resellers.
i even did an ispconfig_update.sh to 3.0.5.1 and still the same
Reply With Quote
Sponsored Links
  #62  
Old 1st March 2013, 10:23
korvin korvin is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New web backup system which includes the website databases.

Welcome statement that in the current version, the system will link pozvaolyaet backup not only websites and customer databases. How to configure this feature
New web backup system which includes the website databases.
Reply With Quote
  #63  
Old 1st March 2013, 10:31
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Select the website in the database details and click on save. Then go to the backup tab in the website settings and select how many backups you want to keep. The first backup is then created during the nightly cronjob.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #64  
Old 1st March 2013, 10:32
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by contremaitre View Post
yes using the default theme. the search string is 4 chars or longer and is something that is in the lists of domains and resellers.
i even did an ispconfig_update.sh to 3.0.5.1 and still the same
Make a bugreport in the bugtracker and we will try to find out under which circumstances this issue happens.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #65  
Old 1st March 2013, 10:57
korvin korvin is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Select the website in the database details and click on save. Then go to the backup tab in the website settings and select how many backups you want to keep. The first backup is then created during the nightly cronjob.
Thanks, found did. And how can you force a backup procedure that would not wait for the night? .
Reply With Quote
  #66  
Old 1st March 2013, 23:27
contremaitre contremaitre is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Make a bugreport in the bugtracker and we will try to find out under which circumstances this issue happens.
after a full reinstall of the system the error came back again, and it seems as though you have to have the dashboard module enabled or else the global search does not work.

I was using this install only for email system so i had disabled several modules.

In case anyone else has the same problem
Reply With Quote
  #67  
Old 2nd March 2013, 00:51
contremaitre contremaitre is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

is it possible to create a reseller account that is only for e-mail, so when he adds a client only the options for e-mail appear in the limits tab?

Thanks guys
Reply With Quote
  #68  
Old 4th March 2013, 02:19
wslegend wslegend is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hellom

Is there a way to convert old subdomains to the new vhost schema automatically?

thanks for this great update,

cheers
Reply With Quote
  #69  
Old 4th March 2013, 18:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wslegend View Post
Hellom

Is there a way to convert old subdomains to the new vhost schema automatically?

thanks for this great update,

cheers
No, this is not possible (unless you delete the subdomains and recreate them as vhostsubdomains).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
cracySaltpapy (5th March 2013)
  #70  
Old 24th March 2013, 00:53
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 388
Thanks: 28
Thanked 58 Times in 50 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
The managesieve config syntax seems to have changed between dovecot 1.1 and 1.2

http://wiki.dovecot.org/ManageSieve/Configuration

Maybe we should disable managesieve for dovecot 1.x again as it was in 3.0.4.6, if somebody needs it he can enable it in his own config. iSPConfig has different config file sets only for dovecot 1.x and 2.x and it des not make much sense to start a new set for a old dovecot version just to have managesieve on by default.
Should I open a new bug-tracker request for that? Or have you done so already? Thanks!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All files gone after changing quota to 0 spynode General 17 19th January 2012 14:41
ISPConfig 3.0.3 released till General 52 2nd December 2010 17:24
ISPConfig 3.0.1 released till General 36 29th March 2009 14:30
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 21:08


All times are GMT +2. The time now is 04:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.