Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st March 2013, 04:29
Xtreme2damax Xtreme2damax is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default A Couple Questions

I recently followed this guide to set up a CentOS server with ISPCOnfig3.

One things I noticed is that secure traffic isn't redirected to port *443 which means if I try to access a secure page with http:// instead of https:// I either get a blank page or with the ISPConfig 3 control panel get some html informing me I am trying to access a secure page and to try typing https:// instead.

Another thing since I've followed the tutorial to the end I am wondering what's left to do to secure/harden the server?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Couple questions foxsrv Installation/Configuration 6 30th January 2011 00:06
Couple of ISPconfig/Perfect Server general questions Heeter General 5 9th February 2009 15:53
Couple of questions on virtual users Stampy HOWTO-Related Questions 6 27th October 2008 22:43
Couple of questions about Ubuntu Vmware install kokpelli Installation/Configuration 3 27th December 2006 13:57
Just a Couple of Questions brainz Installation/Configuration 9 2nd March 2006 10:02


All times are GMT +2. The time now is 16:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.